Л. Дербенёв, Ты и Утро, English
http://www.youtube.com/watch?v=BtBtQ-OHEmU
Streets are deserted, waiting, shadows wane…
With an awaking city you keep a date again.
Dreams are still strolling districts, but the morn is near,
Coming with an airy footfall at your heels.
It is by your light footstep, in the calm,
Morning approaches, heart disconcerting every time.
No one but you can favor with the first sun ray
Hearts and windows in the morning on your way.
Waiting are those who love the breaks of day.
Should you keep sleeping, silence will never wane again,
And, in the morn, the daybreak will no longer near,
Coming with an airy footfall at your heels.
Alleys are quiet, trees and flowers wait
That you, again, should wake up and smile to start a day.
Morning is in the city, entering every home
With the very first smile on the face of yours.
***
Улицы ждут пустые, тает мгла…
Вновь на свидание c городом ранним ты пришла.
Сны по кварталам бродят но идет рассвет
Легкими шагами за тобою вслед.
Это твоей походкой в тихий час
Утро приходит, сердце тревожа каждый раз.
Это лишь ты умеешь первый луч зари
И сердцам и окнам по утрам дарить.
Всем, кто рассветы любит, ты нужна.
Ты не проснешься - и не растает тишина,
И этим утром в город не придет рассвет
Легкими шагами за тобою вслед.
Улицы ждут, деревья и цветы,
Чтобы проснулась и улыбнулась утру ты.
Утро приходит в город, входит в каждый дом
С первою улыбкой на лице твоем
Свидетельство о публикации №109121306424
Инопланетянко 11.01.2010 03:33 Заявить о нарушении
Вячеслав Четин 11.01.2010 05:59 Заявить о нарушении
Инопланетянко 11.01.2010 06:08 Заявить о нарушении
Вячеслав Четин 11.01.2010 06:08 Заявить о нарушении
)
Инопланетянко 11.01.2010 06:11 Заявить о нарушении