Любов була прекрасна i жива...

Любов була прекрасна і жива,
Велика, щира… Але втім
Всього лиш почуттям була,
Малим, бо неоцінена ніким.

Любов була промінням світла,
Була і мрією, й надією, і сном.
Вона була єдиним ніжним цілим,
Була водночас і добром і злом.

Тепер залишилась нудна буденність,
І тільки вакуум, пустеля у душі…
"Ілюзія – омріяна реальність,
Побачена романтиком у сні…"


Рецензии