Ти не хвилюйся...

Ти не хвилюйся,
Бо все не так погано.
І не лякайся
Всього, що прийде рано,
Чи пізно.

Радій і зустрічай
Все, що дає тобі життя;
Молись, та не благай
Для себе кращого буття.
Бо все одно

Воно майструє
Чудовий на той берег міст…
Автора перефразую,
Скажу: наш порятує світ
Любов одна.


Рецензии