Бери, що Бог дае! пiсня

Шукала я тебе крiзь довгi роки
I слiз немало втратила своiх,
Але вiд цього, погляд став глибокий
I я знайшла себе в очах твоiх

Приспiв :

Мiй любий, я тебе кохаю,
Я сердцем вiдчуваю все, що чуешь ти
Я стiльки в тобi знаю, я так тебе бажаю,
Що ти зi мной завжди!


Ти з щирим сердцем- вийшов в свiт широкий
Обману теж, не мало зустрiчав,
Але вiд цього, ти не став жорстоким,
Ти сердцем бачив, i мене впiзнав

Приспiв :

Я хочу, щоб всi добрi люди знали,
Що щастя поряд з нами, воно у Свiтi- е!
Його шукай, не дивлячiсь на рани,
З вiдкритими очами, бери що Бог дае!

        1993 р.






Рецензии