Я зазираю в очi митi...

Я зазираю в очі миті,
Дивуюсь вогникам зірок,
Коли, просторами накритий,
Між завтра й зараз жде місток,

Коли у миготінні лампи
Ковзне по клавішах рука,
Коли весна пірна у шахти
І стихне в мороці журба.

Я перешіптуюсь з собою,
Боюсь порушити спокій,
І світ, танцюючи зі мною,
Тихенько ллється на покій.

Дощами падають сонети
І квіти нотами цвітуть
О Боже, справжнє щастя - жити
І жити зараз, тільки тут.


Рецензии
У Вас дуже гарна мова:) Вірш дуже сподобався, дякую.

Христина Сыч   13.12.2009 17:35     Заявить о нарушении