Сьогодн полетить вона у Лондон..

Сьогодні полетить вона у Лондон
до лордів на Туманний Альбіон.
Нехай летить, хай буде як завгодно -
вже відлітає срібний галеон.

Нехай летить над хмарами, над небом,
нехай журить за рідними, нехай.
Зробила так - а отже: так і треба.
Усе, забудь і навіть не зважай.

Не знаю я, чи буде миготіти
та зірка, під якою в перший раз
ми зрозуміли цінність справжню миті.
Надії ніжний вогник тихо згас…


Рецензии
Тоже большой +)

Софья Генриховна   27.06.2011 18:06     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.