Лiмiт на осiнь

Ліміт на осінь

Мою осінь вимкнено за недоплату –
   хто поставив лічильник із чорних,
                червоних
                днів?
А на стелі сказали:
«Треба землю попрати!»
                І коротка злива
                мою осінь мила -
                от дурні.
Я нічого не чую? Що? Ще? -
                із багряних літер
                мій осінній вітер
                щось несе.
То моя надія –
              як мило…
                а надворі лило –
                моя осінь тліла.   
Не моя та мрія,
                щоб надворі лило.
                - мій кондуктор зліва.
                І все.
             Двері цокнули –
                їм немає діла.
Наостанок – одне:
        Мій останній осінній трамвай
                Я прошу – не шукай!
                Ось і все.
                Прощавай!


Рецензии
Дуже незвичайні думки та образи! Вам так часто доводиться казати Прощавай?

Елена Чавгунова   13.12.2009 00:23     Заявить о нарушении