Спогади

Пам`ятаю ту юну осінь, коли кров у мені кипіла,
Пам’ятаю той теплий вечір, коли вперше тебе зустріла…
Як горіли зелені очі, як торкались гарячі руки,
Як не спала тоді до ночі від солодкої тої муки.

Як ховалися по під`їздах і на сходинках обіймались,
Зустрічалися на світанку і до ночі не розлучались.
Пам’ятаю…закінчилась осінь, перший сніг йшов тоді лапатий
І сніжинки в твоєму волоссі спонукали мене сумувати.

Пам’ятаю ту зрілу зиму, коли кров у мені застигла,
Пам’ятаю морозний ранок, коли я тебе розлюбила…
Як ридали зелені очі, як тремтіли холодні руки,
Як тікала тієї ночі, щоб не бачити тої муки.


Рецензии