Подумай пошепки про мене
І посміхнись, сховавши очі,
Які блищатимуть. До щему
Затисни серце. Знаєш точно:
Тебе люблю. Сміюсь від щастя.
Тебе люблю за просто погляд.
Люблю! Тебе! Сміюсь і плачу.
Люблю… Весь світ – в одному слові.
10/11.12.2009
Свидетельство о публикации №109121100939