Сн г за в кном

Сніг за вікном. Гаряча чашка кави.
Холодний ніс. Розхристана печаль.
Там, за вікном, червоний світ заграви.
Сліз золотих жорстоко трощить даль.

Ген, в небі, хмарами по лихоліттю,
Літа думок вже збочена вуаль.
А їй би так хотілось залишитись миттю...
За сніг? Хоча би за медаль.

Вона ж бо варта цілих снів і волі.
Як було завше - золото в ціні.
З підбитим оком йде по полю доля -
До крові ранить ноги на стерні.


Рецензии
Без слів)))))))

Дмитрий Северский   01.01.2010 19:20     Заявить о нарушении
Сподіваюсь, у доброму розумінні))

Анабэль Вишез   01.01.2010 20:16   Заявить о нарушении