Всi люди рiвнi
Для сонця і його тепла.
Всі люди різні…
Хтось в душі порожній,
А хтось не терпить зла.
Всі люди бачать…
Не всі дивитися бажають.
Всі люди знають…
Що вони Люди,
А дехто забуває.
Всі ми радієм…
Коли знаходим мрію.
Всі люди мріють…
Всі плачуть без надії.
Всі люди виростуть колись…
Пізнають щирість й злість.
Відчують любові водоспади.
Розлуки,біль від зради.
Заради чого живемо ми?
Шукаємо відповідь на вчинки всюди?
Навіщо турбуємо безглузді теми?
Тому що всі ми просто Люди
Свидетельство о публикации №109121002525