замерзнути

Замерзнути...
Приклавши руку до сердця-
-В перший раз змерзнути..
I не вiдчути...
Не вiдчути нiчого,
Бо там вже так порожньо,
Що навiть зовсiм неболяче..
Доля благала залишити..
Залишитись без тебе,
Щоб нiби стати мудрiшою..
Щоб бути самотньою...
Щоб бути без тебе..
Лише бути бiднiшою..
-----------------------------

Мерзнути...i цiєi  зими знову мерзнути..


Рецензии