Марiя
і тоді може воно мене зігріє...
теплим світлом пробиватиме груди,
роздратується серце,воно б"ється.............
Марія..
А коли ти посміхаєшся в небо....
Воно змушує серце битись....
без очей дивитись на тебе
і молитись мріям....
Марія........
А коли припинеться подих трави...
це напевно мій образ- дерев без кори...
а душа неприпинно горить....
це коли мокрі вії....
Марія....
А коли усміхатимусь-то тільки намус...
вітер все,що веселе розвіяв.....
Я сама розриваюсь,ламаюсь чомусь...
я тебе не забуду....
Марія.....
Свидетельство о публикации №109120907726