Новор чний

Гучне, веселе, новорічне свято
В долонях діточкам несе зима!
Повитягали лижі і санчата
Бешкетники маленькі недарма!

Знов Дід Мороз загляне в кожну хату:
Слухняні наші малюки чи ні?
Бо подарунків у мішку багато!
Бо час здійсняти мрії чарівні!

Зігрілася біля каміну казка.
Лише коли проводиш за поріг,
Прошепочи: "Спасибі!" та "Будь ласка,
Приходь до нас в наступний Новий рік!"


Рецензии