Юля
Розклеяли зранку
Що я Юлю тимошенко
Вже завiв у рамку
Може буде президентом
Вона ж мае бути
Бо отих чоловiкiв
Треба вже забути
Що краса мiри спасала
Це казали и менi
Та краса коротка стала
Може встигне може й нi
У Лондонi кавалери
Уступоють жiнцi
А у нас не тi манери
Ми ж бо украiнцi
Свидетельство о публикации №109120807830