***

Сьогодні випав сніг...
Тепер сама його зустріла.
Хіба минуле - це вже гріх? -
Образа душу розпалила...
Він швидко випав й швидко зник.
Не дотримАвся свого строку.
Та за півроку, певно звик
Тому й розтанув так нівроку.
Ти схожий з снігом? Чи здалось?
Тебе жадала як і снігу
І опад випав - обійшлось.
Тепер я з гірки гучно їду


Рецензии