Для тебе...

Так сталося - напевно постріл долі!
Так сталося - даремно щось чекать!
Часу "подумати" у нас було доволі.
Яку ще "правду" треба нам шукать...
Тут, зрозумій, коли упала планка
То сенсу мчаться в вись уже нема.
Тебе чекала ще сьогодні зранку...
Хоч серце приморозила зима...


Рецензии