***

Я не знаю, ні ритму, ні рими.
Я забуду на мить всі слова.
Скільки хочеш, я в темряві йтиму,
Хоч темноти боюсь дуже я.
Не відкрию я жодну сторінку -
Хай згорить вона хоч на завжди.
Якщо вірші мої то ганчірка,
Витри з серця і просто пройди.
Стрічки падають просто з-під ручки
Це не завжди мої почуття
Ти занадто образився гучно
Загорівсь як сірник, чи свіча...


Рецензии