My ice Directors cut

Kill me, if you want me to give up,
Love me, if my love does cost a thing,
Make my rainy eyes again more sharp,
While my calendar’s becoming thin.
[Дай мне смерть, чтоб я забыл тебя,
Если стоит полюбить – люби,
Дай моим глазам опять огня,
Пока в небе стаей вьются дни.]
Stop my blood, like you already did,
Save my life, like you will have to do,
Dry my veins and teach me, how to read
Letters at your eyes – I see them too.
[Крови моей ток останови,
Как не раз уж делала – спаси,
Русла моих вен опустоши,
Научи читать мои стихи].


Рецензии