***

;;;;;;  ;;;;;;  ;  ;;;;;;;,
;;;-;;   ;;;  ;;;;;;   ;;;;,
;;;;;;;;;;;;;  ;;;;;;;,
;;;  ;;;;;;;;;   ;;  ;;;; ...)))

;;;;   ;;;;;;;;;  ;;  ;;;;;;.
;;;;;;   ;;;;;;  ;  ;;;;;;  ;;;.
;;;   ;;;;;   ;;  ;;;;;;;;.
;;;   ;;;  ;;;;   ;;;;;  ;;;;;;.

;;;;;;  –   ;;;  ;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;  ;;;;;,
;  ;;;;;;;;;;  ;;;;  ;;;;
;;;  ;;;;;;  ;;;;;;.

;;;;;; – ;;;  ;;;;  ;;;;;;;
;;;;;;   ;  ;;;;;;;;;  ;;;;;.
;;;;;; – ;;;  ;;;;;;;  ;;;;;;;!
;;;;;   ;;;;;;;;;  ;;.

;;;;;;  ;;;;  ;  ;;;;   ;;;;,
;;;;;;;;;;  ;;;  ;;;.
;;;;;  ;;;;;;;  ;;;;;;.
;;;;;  ;;;;;;;;;;;  ;;;;;!

;;;;;;;;;;  ;;  ;;;;;;,
;;;;;;    ;;;;;;  ;;;;;;.
;;;  ;;;;;,  ;;;  ;  ;;,
;;;;;;;   ;  ;;;;;;  ;;;;;;;;.

;;;;;;,  ;;;;;;;  ;;;;,
;;;;;;;;  ;;;  ;;;;;;;.
;;;  ;;;;;   ...  ;  ;;;;;;  ;;;.
;;;;;   ;;;;;;  ;;;;;;;;.

(;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;)


Рецензии