Батискаф
До тіла звикають руки.
З глибинних моїх кутів
Вишаровуються звуки,
Бульбашками спливають в день
Зі спекоти моєї ночі.
Заспіваєш моїх пісень?
Зазирнеш у шалені очі?
У глибини, де між скарбів
Кладовище човнів підводних?..
Але тіло чекає слів.
…та й пісні ті мої не годні.
Свидетельство о публикации №109120700895