Два языка говорят о тебе...

Десь на кордоні двох мов,
Ми зустрінемося знов,
Я, про тебе написати,
Ти, щоб в себе закохати.

Отже, ти прийшла, з небес напевне
Увидел и влюбился я одновременно.
В очі, сповнені чаруючої глибини,
В приятный голос, в руки твои.

У кожен поворот, та нахил голови,
В каждый вздох, когда говоришь ты,
Я закохався, втративши свідомість,
Забыв про времени течения скорость.

У кожне слово яке покидає,
Твои прекрасные уста, не знаю
Чи є на світі губи більш прекрасні,
В которые влюбился я негласно.

Я закохався, у твоє волосся шовковисте,
В образ светлый каждой твоей мысли,
У посмішку, що біліша за сніг,
В каждый взмах твоих ресниц.


Рецензии