***

І знову осінь, знову листопад...
Печальний вересень в обновках...
Ще ніби вчора розгорався сад.
Сьогодні всі пісні його замовкли.
Ще ніби вчора ти сказав мені "люблю".
Ще ніби вчора подихом торкався -
Лунали вальси дзвону кришталю...
Та час невпинний - у минуле він умчався:
Ще ніби вчора я просила вітровій -
Не забувати вогнище свічкове.
Ще ніби вчора подихом ти грів,
Сьогодні погляд - випадковий.


Рецензии