Серветка...

Вона німа - серветка не розкаже,
Хіба шо квітка посміхнеться з папірця.
Як любиш ти - життя нам ще покаже -
Цікава всім історія оця.
А вам реально - все ж таки вдалося.
Такого впливу на мене ніхто не мав.
Як добре, що без жертв тут обійшлося.
Хоча мій фронт утрат таки зазнав...


Рецензии