Залежна...

Я все ж залежна, можу так сказати!
А я залежна все ж від почуттів...
Я можу навіть кави не вживати
Та не кохати... - якби не хотів.
А я залежна - хай простить Держава.
Живу залежно в суверенній та святій.
Я мо в житті так ще і не кохала...
Живу тепер в полоні почуттів.


Рецензии