ходжалы
маншар оджагында йанан ходжалы.
бир феврал ахшамы амансыз гышдан,
оглундан, гызындан опду ходжалы
миллэт пэрэн-пэрэн баш. айаг йалын,
чалышды йагыдан гуртарсын джанын,
ана оэ элиилэ богду ушагын,
матэм сукутуна далды ходжалы.
гозлэрим онундэ шэхид корпэлэр,
годжалар, аналар, гызлар ,гэлинлэр,
устундэн кечсэ дэ иллэр ,эсирпэр,
гисас гийамэтэ галды ходжалы
хэк олсун елимин ган йаддашына ,
омрун бахарына, гарлы гышына
папагы готуруб гойан башына,
гейрэти йаддаша салды ходжалы.
шэхид мезарлары гой нурла долсун,
ескер доган ана узун аг олсун,
махаббат йашасын вэтэн саг олсун,
синэммдэ бир гара халлды ходжалы.
Свидетельство о публикации №109120608188