8. Анiгiляцiйне
Розбризкує каміння, топить душі
Анігіляція життя
Це мало б зватись так
Але впокорення - пасує якнайбільше
Бо мало б бути, тобто мав десь бути знак
Продовження...
Чи безкінечності початку?
Ти вічний
Як Господар цих земель
Обіцяного краю
Зруйнуй що бачиш
Ти отримаєш свічадо
Очищення від патоки квіткової капусти
Пречистий світ...
... та квіти на камінні
Свидетельство о публикации №109120600066
Що то є?
Svyatoslav Synyavsky 06.12.2009 16:43 Заявить о нарушении
хоча, можна відчитати і по-іншому...
Марина Анненкова 06.12.2009 20:17 Заявить о нарушении