Почуття

Мої почуття, як ті струни,
Що пісню співають в мені,
Як сумні, страшні оті думи,
Що вмить виринають впітьмі

Немов би розстроєна скрипка,
Що крик видає у тиші.
У серці - холодно і липко,
Хоч посмішка світить вночі.

Мої почуття, як ті ноти,
Мелодія ллється, тремтить,
Як нитка тонка із бавовни
Моє тяжке серце болить.

Мої почуття, як та птиця,
Що хоче взлетіть вдалечинь
Але так боїться розбиться
Об скелі, як хвилі прибій.

Мої почуття, як ті струни,
Ти їх не лякай, а повір,
Що думи сумні - вони думи,
А серце єдине в мені.


Рецензии