4. Продовження ностальгiчного настрою
Аліска має що сказати
В порожню тишу ледве чутний звук
Часи змінились
І Аліска вже не та
Та все так само ледве чутний звук у тиші
А може тиша просто стала більш гучною
Бо звук таким віддавна був
Аліска має що сказати
Навіть зараз
Нагідки є міські садочки
Що стежкою простяглись
У літній день
Узбіччя тротуарів
Споріднюють тебе
Із літніми дощами
Мурахи, що тікають
Від бомб, що падають із неба
В домівки затишні
І знову пил, що зливою прибитий
Ритмічні звуки забивання свай
То мертво ніби, але там життя
Злітає тиша під тобою
Кружляє у повітрі
Жовтень кидає під мешти
Пожовкле листя
Свидетельство о публикации №109120508532