Безумный мир

Шалений світ
нас всіх купив.
Шалений світ
нас спокусив.

І світ його нас спонукає
Щомиті діяти, бажати
Долі кращої, чекати
Змін, а втім - страждати,
Що він такий шалений ... світ...

Шалений світ
крізь очі вглиб,
Шалений світ
нас засліпив.

А іноді ...крізь темряви стіну
Проб'ється промінь... світла і кохання!
Ти розумієш - щось змінилося за мить,
Стоїш і відчуваєш ...промінь надихає...


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.