Поглянь, як тихо пливуть хмари

Поглянь, як тихо пливуть хмари
У небі синім високо.
З тобою щастя ми не мали
І разом важко нам було.

Чому так сталось-я не знаю...
Навіщо ми зустрілись там,
Де радості ніколи не буває?
Так, я повірила словам...

На серці камінь був у мене,
Ти розтопити лід не зміг.
Прожити я змогла без тебе
І квітка впала біля ніг.

Ми не побачимось ніколи,
Та  пам’ятатимо завжди.
Це все життя такі закони-
Сумні і радісні ці дні.

05/07/2007


Рецензии
Ксюша стихотворение просто классное!!!

Елена Глызь   30.11.2010 01:10     Заявить о нарушении
Спасибо большое. Оно одно из немногих моих стихотворений на украинском.

Ксения Арбатова   03.12.2010 16:54   Заявить о нарушении