Дух и материя 45 Случайно ли, полет, пленителен

45

Случайно ли,-
  полет,-
    пленителен
      для плоти,-
в которой -
  дух -
    поет?
 
случайно ли,-
  ведет,-   
    сам мир,-
      в полете,-
существо-
  вание -
    свое?


Рецензии