Горхурам

Габагдан ёлуму гарлы гыш кесир,
Гардан горхан кимди,гышдан горхурам.
Устумеа пайзын сазагы эсир,
Уст-устеа йгылан яшдан горхурам.

Юз дана дэрэнин башын тап кесир,
Йлеар хай-куй салыр,кюлякьляр асир
Мен ки ,телесмирам илляр телесир,
Башима гелмемиш ишдан горхурам.

ючь асир яшаян,ала гаргады,
Ючь гюнь арандады,ючь гюнь дагдады ,
Инсана юз иль йох,мин иль дэазды,
Ючь кельмя изылан дашдан горхурам.

Элина,альнына язылыб язын,
севиб.севильмесен чекмесен назын,
Ферги.йох эвадын огулун,гызын,
Дуюсю бишмемишь ашдан горхурам.

Ашагы бахырам быгды,саккалды,
Досдан,душмандан чох тюлькю,чакгалды,
Махаббат, деме ки, ярам сагады,
Гёзюнда буланан яшдан горхурам.   


Рецензии
Очень понравилось!
Джаным горхма.
С теплом Кистаман.

Кистаман Селимова   17.12.2009 12:40     Заявить о нарушении