Особисто пофiгу

Тобі на мене особисто пофігу...
Ніразу по імені,без каплі сердечності....
Тобі без мене,як мені без непотрібу,
А мені без непотрібу нетреба і вибачень.........
Накреслити подумки схему кохання?
Тобі шепотіти про нього від рання?
Чи може до рання?Яка там різниця?...
Від рання,до рання,кохання-в"язниця...
На серце твоє не підніматиму голоса
А може помре?Що не цукром-то солеться....
Колись я могла про це шкодувати..
Жаліти тебе,про все жалкувати.....
А зараз шкодую,що все це не справжнє...
Більше не люблю тебе,але любитиму завжди.........


Рецензии