Р1дне м1сто
З дитинства рідне,
Моє життя, моя надія,
Рідна моя Олександрія.
Твої широкі вулиці, сади,
І парки, і мости,
Каштани прикрашають
Із кінця в кінець.
І невеличка річка Інгулець.
Її зелені бережки.
І верби над водою.
На все життя зі мною.
Його воєна і шахтарська слава,
Увіковічила містечко у віках.
І в космосі Олександрії син,
Продовжував батьківську славу.
І ще не раз Олександрія
Прославить нашу Україну.
Свидетельство о публикации №109120302524