Я була...
І поміж нас невидима межа.
Ти не читаєш вже мені сонети, -
Я була рідна, а тепер - чужа.
Я була вільна, а тепер кайдани
Скували моє серце не на рік:
Ти ще недавно був мені "коханий",
А зараз - посторонній чоловік.
29.03.2004.
Свидетельство о публикации №109120208070
Наталия Дардан 05.12.2009 15:28 Заявить о нарушении