То не любов...

Він все прощав. Вона не розуміла,
Що у терпіння також є межа.
Сьогодні рідна - завтра вже чужа,
Сьогодні юна - завтра посивіла.

Замало слів... Величне почуття,
Як ріг достатку - зовсім не міліє.
А серце зраджене вже вірити не вміє,
Бо хтось йому отруює життя.

То не любов, що п"є з чужих долонь
П"янку отруту болісної зради,
А потім ще й питається поради,
Як приховати у очах вогонь.

То не любов, що, знята із хреста,
Всім демонструє янгольське терпіння,
У зрадників жбурляється камінням,
Хоча сама - далеко не свята!..


Рецензии
Восхищаюсь! Вы владеете украинским языком в совершенстве! И пишете на украинском так же хорошо, как и на русском.

Мадам Арт   13.09.2010 23:31     Заявить о нарушении
Дякую! Українська мова для мене - рідна...

Лилия Аль   14.09.2010 08:47   Заявить о нарушении