Дух и материя 2 Поняв, плоти, напев, -

2

Поняв,-
  плоти,
    напев,-   
мир и дух,   
  примиряющей,
 
презрев,-
  негу       
    и гнев,-   
равно,      
  одуряющие,-
 
по-         
  бредем,    
    подобрев,-
по тропе,   
  изнуряющей.


Рецензии