До тебе, мила
Полечу за тобою птахом,
Небо да моїм крилам сили,
Я знайду шлях до тебе, мила
Вітер хмари розвіє, вірю,
Перед птахом, а може... звірем?
Ти зустрінеш його,
і відкриєш...
Серця таємницю,
Ніжності полицю,
А з очей водиця -
Змиє втому птиці
А якщо день скінчиться в дорозі,
Шлях покажуть мені зорі, вони взмозі.
Ти побачиш сама ті світила,
Що ведуть мене до тебе, мила
Місяць сяйвом зігріє крила
Тому птаху, а може...звірю
Ти зустрінеш його,
і відкриєш...
Серця таємницю,
Ніжності полицю,
А з очей водиця
Змиє втому птиці
ти його зустрінеш,
ніжно поцілуєш,
зігрієш, бо вмієш,
а коли ти любиш,
ти його зустрінеш,
ніжно поцілуєш,
зігрієш, як вмієш,
бо коли ти любиш...
ти зустрінеш... мене...
і відкриєш...
2006
Свидетельство о публикации №109120100665