Я знайшла...
Наді мною дах.
Я йду вперед, лише вперед,
Від тихого мовчання звільню я очерет.
Я вже не корюся милості долі
І вже не терпітиму людської сваволі!
Я бачу скрізь хмари зірки золоті,
А в грудях палають серця молоді.
Вересень 2009
Свидетельство о публикации №109120100549