Душа и тело 75 Спор, тела и духа, извечен, -

75

Спор,-         
  тела
    и духа,-
      извечен,-   
не на жизнь,   
  порой,-      
    а на смерть,-
 
но чаще,-      
  на свете,-   
    всё ж,
      нечем,-
не тело,      
  а душу,-      
    согреть.    


Рецензии