Ти глянь-но у в кно

Ти глянь-но у вікно:
Там дощиків засів.
То все було давно,
Ще за старих часів
То все було колись,
Комусь, когось назад...
Ти в серце подивись,
Там також дощепад...
Не треба, помовчи,
Минулися слова.
Як сонцю уночі
Їм вже/ще не пора.


Рецензии