В очах

В очах ми бачимо загадку
І відблиски своїх очей.
Ми в серці залишаємо на згадку
Всі миті нескінчених тих ночей,
Що в'їлись в рани мов лимонний сік,
Який ми пили разом на сніданок.
Примарний успіх,який зник,
Лише в вікні зарожевів світанок.


Рецензии