Мрiя-все, що лишилося вiд тебе
Й потонувши в глибині,
Притиснув мрію я до себе
Що так подобалась мені.
Вона мене не залишає
Не те,що інших обіцянки
Вона мовчить,вона все знає,
Але згасає на дні склянки...
Де я втоплю себе і ту згадку
Що я тебе кохаю над життя
Незрозуміла ти-складна загадка,
Як сенс існування і буття...
Свидетельство о публикации №109113001238