Що то за сяйво на темному тл?

Що то за сяйво на темному тлі?
Може то зірка відбилась у склі?
Може тремтливий вогник свічі
Серце комусь запалило вночі?
Ні. То крізь темряву прожитих літ
Вогник Душі проростає у світ.


Рецензии