Под откос... To a slope...

Как снова стать собой?
как возвратить назад:
любви безумной слог?
волненья томный вгляд?

Как быть? когда в душе
вдруг поселился мрак?
когда мой друг... уже...
не друг - а только враг?

Коснулся тонких струн
источник горьких слез
ладами грустных рун
разрезал поперек...

Любви безумной пыл -
растаял в море грез
звучат слова: забыл!!!
жизнь снова - под откос...

***
To a slope... 

How again to become itself?
how would return back:
of love a crazy syllable?
of excitements a longing glance?

How to be? when in your soul
suddenly been settled gloom?
when your friend... already...
not a friend - but just a foe?

Has touched of thin strings
the spring of bitter tears
by scale of sad runes
having cut across...

Of crazy love the flame -
has thawed in the sea of dream,
words sound: you've forgotten!!!
life again is sliding up to a slope...


Рецензии