Обидел... Offending...
уходил - захлопнув двери.
вот такой финал увидел.
так бывает... не поверил!
Так ждала его! терпела,
убегала от сомнений...
ночь прошла, я все - ревела
день весь - полон сожалений...
Не губи меня, послушай!
сердце бьется - битой птицей!
скрип дверей и половицы
о земь! разорвало Душу...
***
I'm offended...
Till morning in tears - I'm offended,
when he left - has slammed by doors,
such the end - being seen at once,
so it happens... if won't believed!
So waited for him! I lost patience...
in trying to escape from doubts
night has passed, but I'm roared -
all day - been complete by sad...
Don't doomed me! if you'd listen!
heart is beating - by bird beaten!
creak of doors and of floor-boards
about a ground! has broken off a Soul...
`
Свидетельство о публикации №109112904612