Tikejimas по-литовски

    Am, Em, C, G, D
    Em, C
I  As vis zvelgiu pro ta atvira langa
   Diena balta, ieskodama saules,
   Taciau nesviecia ji, nes nenori manes matyt.
   Vel pilki debesys dangu uzkloja,
   Ir mane liudnos mintys kamuoja.
   Nezinau, kur man begti ir ka daryt.

Priedainis:
F, D
Man taip baisu nepazinti zmoniu.
Pasiklysti tarp dvieju keliu.
Neisskristi kartu.
As taves nerandu,
As taves nerandu,
Kur gi tu?

II Mano keliai senais lapais nukloti.
   Ir beliko tave sugalvoti:
   Tavo veida ir sali – ir eiti taves ieskot.
   Cia, dykumoj, nesurasi nei laso,
   Nes tik to daug, ko siela nepraso.
   Ir tau tenka del to kartais paaukot.

Priedainis:

III As vis zvelgiu pro ta atvira langa
Diena balta, ieskodama saules,
Taciau nesviecia ji, nes nenori manes matyt...


2006 metai


Рецензии