Дар Творця
Життя проходить як минає літо,
Що новий рік в кишені принесе,
Питання це завжди для всіх відкрите.
Можливо принесе багато сліз,
Можливо буде щастя у долоні,
Не забувай, то є життя, що має прірву рис,
Усі живем в її міцнім полоні.
То є життя, воно не є стражданням,
Воно є Дар Творця всього буття,
Живи, але май край своим бажанням,
Май серце и моралі відчуття.
Прийшла проблема? Знай, все так не буде!
Прийде година радості весни,
И серце негаразди всі забуде,
И будуть ночи, будуть дивні дні.
Живи спокійно, але совість май,
Можливо тоді стане блище рай.
Свидетельство о публикации №109112808124
Можливо тоді стане блище рай. Тогда, возможно, станет ближе рай.
Обязательно переведите этот стих на русский язык,чтоб все могли прочитать,понравилось, с уважением,
Татьяна Сохач 11.01.2011 17:52 Заявить о нарушении
Олег Тиньков 27.01.2011 13:30 Заявить о нарушении