RAP зсередини
Де ви,
лицарі, барди, поети?
де ваш вогонь, що ледь жевріє
там під спортивною курткою?
Видко вам жінку, що бавиться з куркою
не користуючись послугами мікро-печі
До речі,
осьдечки
йде-шкандибає з базару,
чи гіпермаркету
дама з товаром
йде тротуаром у вечір загорнена, наче у шаль
Жаль,
не судилось,
уже відкохалось і відчекалось своє на пероні,
нині хітовим у цьому сезоні –
бути феміною
з твердим як сталь характером.
І то нічого, що плаче у подушку
ніччю просмоленою маячінням кавовим,
і то нічого, як має подружку –
ліпше колегу на полігоні
спроби зброї на цих
недоречних, неґречних
і навіть старечих
представниках нібито сильної статі,
яким так подобається плакати на грудях
тих, не емансипованих.
09.11.2008
Свидетельство о публикации №109112805494
Досить незвиклий стиль писання у Вас, Марино. Тим і цінний!
“...у вечір загорнена, наче у шаль” – чудово!
Міцно Ви про “негречних”, в ціль!
Хоча, дякувати Богу, особисто мені - гріх нарікати!
Всіх Вам благ, тепла, уваги, ніжності!
Ще не “відкохалось”, і не “відчекалось” (хоча у вірші ці слова здаються доречними).
З теплом
Валентина Чайковская 27.01.2010 12:40 Заявить о нарушении